Architectural Design Studio

AE Studio, New Delhi, India

This architectural studio space was designed keeping the ‘Walk of life’ concept as a design directive with the industrial chic style central. It was extremely critical for the client to have a layout that almost unknowingly forced the visitors and clients to have a visual expanse of the whole office.  As a result, the public/ staff washroom has been placed at the extreme corner of the office. A visitor must walk through the staff area to reach the latter.

 

Executed in a natural raw palette, the studio also features a beautiful biophilic design that ties together the entrance staircase, reception lobby and the staff area. The owner Mr. Sandeep Tandon wanted a more polished look for his cabin as well as the conference room, as a result of which a more clean & plush but warm palette was followed in these zones specifically. Furniture has been custom designed and built to cater to the needs of each space independently. On one hand, the thin frame metal workdesks, exposed brick walls, and grass offer industrial feel to the office, the marble look tiles and modern light fixtures add a touch of luxe on the other.

 

The space was designed keeping in mind the scope for future expansion.

Type / 

Interior Design

 

Area / 

2125 Sq.Ft

 

Year / 

2017

Show More
Show More

Let's Connect

B11-A Anupam Enclave Phase-1 IGNOU Road, Saket, Delhi 110030

       

©2020 Brickwood419 Design Studio   |  All Rights Reserved